II DUATLÓ DE CARRETERA DE L'AMETLLA DEL VALLÈS


El passat dissabte 1 de Març es va celebrar el II DUATLÓ DE CARRETERA DE L'AMETLLA DEL VALLÈS. Organitzat pel BB TRIATLÓ i per l'Ajuntament de L'Ametlla, la prova, puntuable pel Circuit Català de Duatló de Carretera - Lliga de Clubs 2014, va reunir 315 duatletes procedents de tot Catalunya.

La cursa va ser de distancia sprint amb 5 kms de cursa a peu, 24 km de bici de carretera i 2,5 km finals de cursa a peu.

El guanyador en categoría masculina va ser Lucas Mola (Fasttriatlon) amb un temps de 1h03m06s. En categoría femenina, la guanyadora va ser Sònia Julià (CERR Igualada) amb un temps de 1h11m49s.Per veure i adquirir fotos del II DUATLÓ DE CARRETERA DE L'AMETLLA, podeu fer click en el següent link:XII DUATLÓ DE MUNTANYA DE L'AMETLLA DEL VALLÈS
El diumenge 24 de Novembre es va cel.lebrar la XII DUATLÓ DE MUNTANYA de L'Ametlla del Vallés. La prova, segona amb més antiguitat del Circuit Català de Duatlons de Muntanya, va puntuar pel Circuit Català i va comptar amb 208 inscrits. En categoría masculina va ser guanyada per l'Albert Soley (T-Bikes Club Triatló) i en categoría femenina, la guanyadora va ser la Nuria Lauco (CT Granollers). Per equips va guanyar la prova el T-Bikes Club Triatló de Lliçà d'Amunt en categoría masculina i el CT Granollers en femenina. La prova va destacar per un circuit de bici molt atractiu per la gent que disfruta de mountain bike "auténtic".

El BB Triatló agraeix a l'Ajuntament de L'Ametlla, Federació Catalana de Triatló, Policia Local, Protecció Civil i a tots els voluntaris, la seva ajuda per poder treure la cursa endevant. També agrair als patrocinadors OXD, Can Quico, Campus i Autoservei Ganduxé, la seva ajuda. Ara comencem a preparar la II Duatló de Carretera que es disputará el proper 1 de Març de 2014.
FOTOS DE LA XII DUATLÓ DE MUNTANYA DE L'AMETLLA DEL VALLÈS


_______________________________________________________________________________________
En aquesta pàgina podeu trobar tota la informació de la II DUATLÓ DE CARRETERA DE L'AMETLLA DEL VALLÈS que es disputarà al nostre poble el proper dissabte 1 de Març a les 15 hores a la Plaça de l'Ajuntament. Serà la quarta prova del Circuit Català de Duatló de Carretera 2014 - Lliga Catalana de Clubs.

____________________________________________________________________________________


També ens podeu seguir a la nostra pàgina de Facebook:               

                             © 2014 - BB Triatló L´Ametlla V. Tots els drets reservats.