T E M P O R A D A     2 0 0 9  


I V     D U A T L Ó     D E     M U N T A N Y A     D E     V I L A N O V A  

FINAL CIRCUIT CATALÀ - LLIGA DE CLUBS 2009

DIUMENGE 15 de MARÇ de 2009 - 11:30 h - 5 km cursa a peu /20 km bici carretera / 2 km cursa a peu

El darrer diumenge 15 de Març de 2009 es va disputar a Vilanova i la Geltrú (Barcelona) el darrer duatló de muntanya de la temporada 2009. Aquest IV DUATLÓ DE VILANOVA I LA GELTRÚ ha estat la cursa definitiva per aconseguir el primer lloc a la LLIGA CATALANA DE DUATLÓ DE MUNTANYA 2009 - 1era DIVISÓ. Aquest resultat, sumat al CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT 2009, tanca la millor temporada del nostre equip de Duatló de Muntanya en els tres anys que tenim com a club. En teniem prou superant a la classificació per equips al CN REUS PLOMS, peró l´equip que varem presentar a Vilanova va tornar a guanyar la cursa de amb autoritat tancant d´aquesta manera la seva temporada més brillant.

En un soleiat matí, ideal per a la pràctica esportiva, l´actuació del nostre equip ha tornat a ser memorable. L´equip que hem presentat a Vilanova ha estat totalment inédit, amb els dos pilars més importants que hem tingut aquesta temporada, FERRAN ROS i DAVIT BAYÉS, acompanyats aquest cop per en XAVI i en RAUL SERRANO que han deixat per un dia la seva preparació per l´IRONMAN FRANCE 2009 per tal de fer un últim esforç i donar un cop de mà per aconseguir aquest titol de Lliga.


Podi per equips del Duatló de Muntanya de Vilanova.


Els resultats dels nostres duatletes van ser els següents:

FERRAN ROS - 1h09m04s - 6é general

DAVIT BAYÉS - 1h11m14s - 10é general

RAUL SERRANO - 1h15m47s - 36é general

XAVI SERRANO - Retirat

I per equips:

BB TRIATLÓ L´AMETLLA V - 1er i nou CAMPIÓ DE LA LLIGA CATALANA 2009 1era DIVISIÓ


Un cop finalitzat el Circuit Català 2009 volem felicitar a tots els nostres duatletes que han participat a les diverses curses. Sense tots vosaltres el titol de lliga no hauria estat possible. Moltes gràcies i felicitats a tots!!!


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


I I I     D U A T L Ó     C I U T A T     D ´I G U A L A D A

CAMPIONAT DE CATALUNYA PER CATEGORIES - LLIGA DE CLUBS 2009

DIUMENGE 22 de FEBRER de 2009 - 10:00 h - 6 km cursa a peu / 18 km bici carretera / 3 km cursa a peu

El darrer diumenge 22 de Febrer es va disputar a Igualada la primera prova del Circuit Català de Duatló de Carretera i Campionat de Catalunya per categories amb la representació per part del club de l´Adam Armengol i la Glòria Julià.


En un matí amb sol, fred i força vent, els més de 200 participants han completat un primer segment de cursa a peu de 6 km amb forts desnivells i per camins de terra, seguit d´un tram de bicicleta de pujada fins a Tous i amb molt vent i tornada fins a Igualada, i un darrer tercer segment a peu de 3 km fent la volta al inrevés del 1er tram.La Glória Julià cami del seu segon podium aquesta temporada.


Els resultats dels nostres duatletes han estat els següents:


Adam Armengol (4rt en grups d'edats 35-39V - 19é general) amb un temps de 1h04m31s (22m20s / 31m33s / 10m38s)


Glòria Julià (2ona en V1F i 25ena general) amb un temps de 1h28m49s (29m20s / 45m58s / 13m31s)


Cal destacar també la participació i bon paper de l´Adrià Ganduxé i l´Arnau Mboula en la cursa infantil.

La cursa la varen guanyar Albert Moreno (Roca Running TRI Igualada) en categoria masculina i  Pilar Hidalgo en categoria femenina


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


I     D U A T L Ó     D E     V I L A N O V A    I     L A     G E L T R Ú

CLASSIFICATORI CAMPIONATS D´ESPANYA DE DUATLÓ 2009

DIUMENGE 15 de FEBRER de 2009 - 10:00 h - 5 km cursa a peu / 20 km bici carretera / 2,5km cursa a peu

El diumenge 15 de Febrer de 2009 es va disputar a Vilanova i la Geltrú (Barcelona) el primer duatló de carretera de la temporada 2009 en territori català. Aquest I DUATLÓ DE VILANOVA I LA GELTRÚ va ser classificatori per als propers Campionats d´Espanya 2009 que es disputaran a VIGO (Pontevedra) els propers 25-26 d´Abril.

En un matí fred i amb força vent, l´actuació del nostre equip ha tornat a ser força destacada. El BB Triatló l´Ametlla V ha participat a Vilanova amb 5 corredors, quatre en la categoria masculina i una en la de fèmines, tots ells dins dels grups d´edat, i amb un gran rendiment per ser la primera prova del calendari d´aquesta modalitat. Hem aconseguint dos podis gràcies al primer lloc d´en Gabi Rodríguez en la categoria G35-39M, fent a més el 4art lloc absolut de la cursa de grups d´edat, i al segon lloc de la Glória Julià en la categoria G40-44F. Cal destacar també la classificació de tots els components del nostre equip pels propers Campionats d´Espanya de Duatló - VIGO 2009.Gabi Rodríguez, guanyador G35-39M.Glória Julià, 2ona classificada G40-44F.


Els resultats dels nostres duatletes han estat els següents:

Glòria Julià 1h21m38s (23m02s / 46m55s / 11m41s) 2a. G40-44F

Gabi Rodríguez 1h00m11s (17m16s /34m21s / 08m34s) 1er G35-39M

Santi Collell 1h03m29s (18m22s / 35m40s / 09m27s) 4art G35-39M

Jaume Angulo 1h04m36s (18m44s / 35m50s / 10m01s) 11è G30-34M

Jordi Miró 1h12m50s (19m41s / 42m28s / 10m41s) 4art G45-49M


La cursa elit ha estat guanyada en categoria masculina per ROB WOESTENBORGHS (Marville),seguit per VICTOR DEL CORRAL (Inverse Ditec CT Vilanova) i per SERGIO SILVA (S.R.Camarnal/ Hilzy). En categoria femenina la guanyadora ha estat EVA LEDESMA (Independent), en segona posició ALEXANDRA LOUISON (Inverse Ditec CT Vilanova) i en tercera posició INMA RAFAEL (Bilbaotri).


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


V I I I     D U A T L Ó     D E     M U N T A N Y A     D E     L´A M E T L L A     V.

9ena Prova CIRCUIT CATALÀ DE DUATLÓ DE MUNTANYA - LLIGA CLUBS - MASSI DUATHLON CHALLENGE XC 2009

DIUMENGE 8 de FEBRER de 2009 - 10:30 h - 6,5 km cursa a peu / 20 km btt / 3,5km cursa a peu

A les 10:30h es va donar la sortida del 8é DUATLÓ DE MUNTANYA DE L'AMETLLA DEL VALLÈS, quarta i darrera prova del circuit MASSI DUATHLON CHALLENGE XC, al Camp Municipal de Futbol Josep Costa amb un dia perfecte per la pràctica esportiva i amb més de 220 participants a la sortida, disposats a afrontar una nova edició de la nostra cursa. Nova victoria del BB TRIATLÓ L´AMETLLA V tant en categoria absoluta masculina, amb un nou recital d´en PAU ZAMORA, com per equips, amb una actuació aclaparadora de tot l´equip aconseguint situar fins a quatre duatletes entre els deu primers. Tornem a felicitar-los un cop més i la veritat es que ja ens estem acostumant. També felicitem a tots els "duatletes locals", molts d´ells debutants en una cursa com aquesta.


Pau Zamora  al Duatló 2009.

El primer tram de cursa a peu va ser dominat per en Joan Freixa (Inverse Ditec - T Vilanova) que va arribar a boxes amb un minut de ventatja sobre en Pau Zamora (BB Triatló L´Ametlla V) i la resta de participants. Va ser al km 6 del sector btt quan en Pau Zamora va superar en Joan Freixa aconseguint la primera posició que ja no va deixar. Per darrera d'aquests dos grans duatletes la batalla per la tercera posició entre Ferran Ros (BB Triatló L'Ametlla V) i Manuel Amor (C.T.S.J ABADESSES) no es va decidir fins la darrera cursa a peu a favor del nostre duatleta.


Podi masculí absolut del Duatló de L´Ametlla V. 2009.

Per darrera cal destacar la gran actuació de la resta de l´equip format per: Adam Armengol (9é), Santi Segú (10é en el seu primer duatló), Davit Bayés (32é tot i un problema d´orientació) i Raul Serrano (50é en la seva primera prova de la temporada).


Equip BB TRIATLÓ L´AMETLLA V participant an nostre Duatló.

En categoria femenina la cursa la va guanyar la MIREIA SANTESMASES (CN Reus Ploms), en segona posició JUDIT CASAS (CN Reus Ploms) i completant el podium femení la DOLORS SERRAL (C.T.S.J ABADESSES).


Podi femení absolut del Duatló de L´Ametlla 2009.

Volem donar les gràcies a tots els participants, col·laboradors, voluntaris, patrocinadors, Protecció Civil, Policia Local, Dones de L´Ametlla, Moto Club, a la gent d´Ocisport, a la Federació Catalana de Triatló, a l´Ajuntament, Regidoría d´Esports i a tota la gent del BB Triatló L'Ametlla V, per la seva col·laboració. Sense tots ells res d'aixó seria possible. MOLTES GRÀCIES A TOTS I FINS L´ANY VINENT !!!


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


I     D U A T L Ó     D E     M U N T A N Y A     D E     C A L A F

8ena Prova CIRCUIT CATALÀ DE DUATLÓ DE MUNTANYA - LLIGA CLUBS - MASSI DUATHLON CHALLENGE XC 2009

DIUMENGE 1 de FEBRER de 2009 -  10:00 h - 6 km cursa a peu / 14 km btt / 3km cursa a peu

A les 10h es donava la sortida del I DUATLÓ DE MUNTANYA DE CALAF, tercer duatló del circuit MASSI DUATHLON CHALLENGE XC, a la pista poliesportiva de Calaf amb un dia mig plujós i amb més de 100 participants a la sortida disposats a afrontar una cursa que es va fer molt dura pel fang i pel fred.

Nova victoria del BB TRIATLÓ L´AMETLLA V tant en categoria absoluta masculina, amb un nou recital de domini d´en PAU ZAMORA, com per equips amb una actuació excepcional del mateix PAU ZAMORA, d´en FERRAN ROS i d´en DAVIT BAYÉS. Tornem a felicitar-los un cop més i desitjem que la "bona ratxa" s´allargui al menys fins diumenge vinent quan el CIRCUIT CATALÀ DE DUATLÓ 2009 arribarà a casa nostra. No en tenim cap dubte de que així serà! El tram de btt patia modificacions degut al fang i a la perillositat que oferien les trialeres del Castell a causa de la pluja de dissabte. Els 14km que tenia el circuit de btt eren plens de fang i trams de pedra molla, cosa que el convertien en una cursa dura i tècnica. En aquest tram Pau Zamora agafava un bon ritme amb la bicicleta i passava a Joan Freixa abans del km 5, i a partir d’aquí es mantindria en primera posició fins a meta.

A la darrera transició els duatletes havien de completar 3km a peu molt ràpids, més planers que els primers 6km. Aquest tram no va patir canvis en quant a la classificació dels primers classificats i es va imposar Pau Zamora amb un temps de 1h11m42s com a guanyador de la prova amb un petit avantatge de 10” respecte Joan Freixa.


Podi individual mascuí amb Pau Zamora guanyador.Podi per equips amb el BB Triatló L´Ametlla V guanyador un cop més.


En categoria femenina la cursa va ser guanyada per MIREIA SANTESMASES (CN Reus Ploms).

Els resultats dels nostres duatletes van ser els següents:

Pau Zamora 1h11m42s (1er general)

Ferran Ros 1h18m51s (7é general)

Davi Bayés 1h22m43s (21é general)


BB Triatló L´Ametlla V - 1er per equips


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


X I     D U A T L Ó     D E     M U N T A N Y A     D E     M A T A R Ó

8ena Prova CIRCUIT CATALÀ DE DUATLÓ DE MUNTANYA - LLIGA CLUBS

DIUMENGE 25 de GENER de 2009 -  09:30 h - 6 km cursa a peu / 17 km btt / 3km cursa a peu

El diumenge 25 de Gener de 2009 es va disputar el tradicional DUATLÓ DE MUNTANYA DE MATARÓ organitzat pel CN Mataró. Aquesta ha estat l´onzena edició d´aquest tradicional duatló. L´actuació del BB TRIATLÓ L´AMETLLA V ha estat histórica. En PAU ZAMORA ha guanyat la cursa amb autoritat i en FERRAN ROS ha entrat en segona posició, situant així per primer cop a dos dels nostres duatletes en les dos primeres posicions de la general. Amb la novena posició de l´ADAM ARMENGOL també hem aconseguit la 1era posició per equips.

També han pres part en aquesta competició representant el nostre club l´IVÁN ACOSTA (18é), en DAVIT BAYÉS (24é), en JORDI MIRÓ (118é), en JAUME ANGULO (153é) i en FRANK SORIANO (retirat). Moltes felicitats a tots ells!!


Pau Zamora guanyador de Duatló de Mataró.Podi absolut del Duatló de Mataró 2009.


Els resultats dels nostres duatletes va ser el següent:

1er Pau Zamora (1h23m52s)

2on Ferran Ros  (1h24m42s)

9é Adam Armengol (1h28m27s)

18é Iván Acosta (1h31m02s)

24é Davit Bayés (1h32m35s)

118é Jordi Miró (1h48m02s)

153é Jaume Angulo (1h55m16s)


Podi per equips del Duatló de Muntanya de Mataró 2009.


En categoria femenina la cursa i ha estat per la Mercé Tusell (CN Reus Ploms).


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


D U A T L Ó     D E     M U N T A N Y A     D E     V A L L I R A N A

7ena Prova CIRCUIT CATALÀ DE DUATLÓ DE MUNTANYA - LLIGA CLUBS

DIUMENGE 18 de GENER de 2009 -  10:00 h - 8 km cursa a peu / 20 km btt / 2km cursa a peu

El diumenge 18 de Gener de 2009 es va disputar el DUATLÓ DE MUNTANYA de VALLIRANA. L´actuació dels integrants del BB TRIATLÓ L´AMETLLA V va ser extraordinaria amb la segona posició d´en Pau Zamora , la sisena posició d´en Ferran Ros i la desena posició de l´Iván Acosta. Aquests grans resultats ens van donar el primer lloc per equips en categoria masculina. Moltes felicitats a tot l´equip i en especial als tres companys que van participar a la cursa.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


I V    D U A T L Ó     D E     M U N T A N Y A    D E    F O L G U E R O L E S

6ena Prova CIRCUIT CATALÀ DE DUATLÓ DE MUNTANYA - Campionat de Catalunya per Grups d´Edat - LLIGA CLUBS - MASSI DUATHLON CHALLENGE XC 2009

DIUMENGE 11 de GENER de 2009 -  11:00 h - 6 km cursa a peu / 20 km btt / 3km cursa a peu

El darrer diumenge es va disputar la cuarta edició del DUATLÓ de MUNTANYA de FOLGUEROLES que aquest any ha estat Campionat de Catalunya per Grups d´Edat amb una nutrida participació del BB TRIATLÓ L´AMETLLA V aquesta cursa amb set corredors seniors més tres a la cursa infantil. En una prova caracteritzada enguany per la gran qüantitat de fang i glaç que hi va haber tant en els circuits de la cursa a peu com en el circuit de btt, degut a les nevades dels últims dies i a la pluja insistent del dia i nit anteriors en terres osonenques, la participació del nostre club ha estat destacada.El podi d´honor del Duatló de Folgueroles en categoria masculina va ser per:

1er-Francesc Freixer (CN Vic) 1h41m23s
2on-Joan Freixa (Inverse Ditec T. Vilanova)1h44m35s
3er Pau Zamora (BB Triatló l´Ametlla V) 1h48m07s


En categoria femenina el podi ha estat el següent:

1a.-Mercè Tusell (CN Reus Ploms) 2h11m18s
2a.- Mireia Santesmases (CN Reus Ploms) 2h29m49s
3a.- Judit Casas (CN Reus Ploms) 2h30m06sPer equips en categoria masculina:

1er- C.N. Reus Ploms
2on- BB Triatló L´Ametlla V
3er- C.T.S.J. Abadeses

Pel BB Triatló l´Ametlla V, van participar:

Pau Zamora 1h48m07s (3er general)
Ferran Ros 1h54m40s (10è general)
Ivan Acosta 1h58m17s (22è general)
David Bayés 2h01m11s (26è general)
Santi Collell 2h16m11s (71è general)
Fran Soriano 2h31m24s (123è general)
Jordi Miró 2h33m21s (125è general)


Ferran Ros va guanyar el Grup d´Edat 35-39.

En duatló infantil, van participar l´Arnau, l´Adrià i l´Oriol.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


I V     D U A T L Ó     D E     M U N T A N Y A     D E     V I L A D E C A V A L L S

2ona Prova CIRCUIT CATALÀ DE DUATLÓ DE MUNTANYA - Campionat de CATALUNYA ABSOLUT 2009

DIUMENGE 16 de NOVEMBRE de 2008 -  10:30 h - 6 km cursa a peu / 20 km btt / 3 km cursa a peu

El diumenge 17 de Novembre de 2008 es va disputar el DUATLÓ DE MUNTANYA de VILADECAVALLS que va ser CAMPIONAT NACIONAL DE CATALUNYA 2009. L´actuació dels integrants del BB TRIATLÓ L´AMETLLA V va ser extraordinaria amb la segona posició d´en Pau Zamora i el primer lloc per equips en categoria masculina. Moltes felicitats a tot l´equip i en especial als companys que van participar a la cursa.


Podi del Campionat de Catalunya de Duatló de Muntanya 2009


La cursa en categoria masculina la va guanyar el duatleta Joan Freixa (Triatló Vilanova), seguit per Pau Zamora (BB Triatló L´Ametlla V) i en tercera posició Sebastià Catllà (PC Bonavista).

Per equips la cursa la va guanyar el nostre equip BB Triatló L´Ametlla V. seguit del CN Reus Ploms i en tercera posició el Triatló El Prat.


Campions de Catalunya 2009 - BB Triatló L´Ametlla del VallèsDiploma de 1ers classificats per equips al Campionat de Catalunya 2009Equip campió de Catalunya 2009 al complert


Els resultats dels nostres duatletes va ser el següent:

2on Pau Zamora (1h34m19s)

10é Adam Armengol (1h41m20s)

12é Ferràn Ros (1h42m10s)

28é Davit Bayés (1h47m20s)

Xavi Temporal (retirat després de punxar dos cops)


En categoria femenina la cursa i el Campionat de Catalunya ha estat per la Mercé Tusell (CN Reus Ploms).


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


D U A T L Ó     D E     M U N T A N Y A     D E     V A L L F O G O N A

1era Prova CIRCUIT CATALÀ DE DUATLÓ DE MUNTANYA - 1ª Prova MASSI CHALLENGE 2009

DIUMENGE 9 de NOVEMBRE de 2008 -  10 h - 6 km cursa a peu / 20 km btt / 3 km cursa a peu

El diumenge 9 de Novembre es va encetar el Circuit Català de Duatló de Muntanya temporada 2009 amb la primera prova que es va disputar a Vallfogona de Ripollès (Girona). Varen pendre la sortida 165 duatletes dels quals 4 defensaven els colors del BB Triatló l´Ametlla V, aconseguint un meritori 3er lloc per equips.

Els corredors que varen participar per part de l´equip de l´Ametlla del Vallès, varen ser:

Ferran Ros (1h44m50s) 10è de la general
David Bayés (1h51m37s) 26è de la general
Carles Andujar (1h52m31s) 31è de la general
Xavi Temporal (1h52m42s) 32è de la general

El podi d´honor en categoria masculina va estar format per:

1er Joan Freixa (Inverse T.Vilanova) 1h33m35s
2on Oriol Colomé (Independent) 1h37m28s
3er Sebastià Catllà (P.C. Bonavista) 1h38m13s

Per equips:

1er C.N. Reus Ploms (5h09m14s)
2on C.N. Vic-ETB (5h16m23s)
3er BB Triatló l´Ametlla del Vallès (5h28m58s)


Sortida del VI Duatló de Muntanya de Vallfogona de Ripollés


Joan Freixa (Inverse Triatló Vilanova) va ser el més ràpid en el primer segment a peu, sent superat per Francesc Freixer (C.N. Vic ETB) que es va posar al capdavant de carrera en l'exigent segment ciclista, però una burxada li va fer perdre les opcions als primers llocs, passant Freixa de nou a la primera posició per a guanyar la prova amb un registre de 1 h 33 min 35 s. Oriol Colomé (ind.) i Sebastià Catllà (P.C. Bonavista) van finalitzar en segona i tercera posicions, respectivament.
Judit Casas (C.N. Reus Ploms) es va situar en primera posició en el primer segment, sent superada per Mercè Tusell (ind.) i per Mireia Santesmases (C.N. Reus Ploms) en el segment de BTT, en el qual Tusell va demostrar que és la seva especialitat per a aconseguir la victòria amb un registre final de 2 h 4 min 24 s. Santesmases va finalitzar en segona posició per davant de Judit Casas.

Amb aquest resultat es comença de manera molt favorable la temporada 2009 de Duatló de Muntanya amb el clar objectiu de millorar el tercer lloc general a la 1ª divisió que es va aconseguir la temporada passada. La propera prova serà el Campionat de Catalunya absolut a Viladecavalls (Barcelona) el proper diumenge 16 de Novembre a les 10:30 hores.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


PAU ZAMORA NOU FITXATGE DEL BB TRIATLÓ L´AMETLLA V. !!!

El duatleta PAU ZAMORA és el gran reforç per la temporada 2009 del nostre club. Arriba procedent del CN Barcelona i reforçarà de manera notable el nostre equip de Duatló de Muntanya que la temporada 2008 va quedar tercer a la Lliga Catalana de Duatló de Muntanya - 1era Divisió. Amb el grup de l´any passat més el nou reforç intentarem millorar aquesta tercera posició de la Lliga Catalana així com participar en alguna prova del Campionat d´Espanya. D´aquí a uns díes us donarem el calendari 2009 amb els nostres principls objectius en Duatló de Muntanya. Des d´aquí volem donar-li la benvinguda al nostre club i desitjar-li una gran temporada: BENVINGUT PAU!!


Carles Ganduxé (president del BB Triatló L´Ametlla V) i Pau Zamora


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


FOTO OFICIAL EQUIP 2009

El dissabte 4 d´Octubre de 2008 es va fer la "foto oficial 2009" del nostre club. La tradicional foto va ser feta a la Plaça de l´Ajuntament de L´Ametlla del Vallés com ja és habitual. La trobada també va servir per presentar a la resta d´integrants del club el seu nou company Pau Zamora.


Equip 2009 del BB Triatló L´Ametlla del VallésBB Triatló L´Ametlla del Vallés - Equip Temporada 2009


                               © 2013 - BB Triatló L´Ametlla V. Tots els drets reservats.